Werkwijze

Onze cliƫnten beoordelen onze werkwijze als professioneel en service-gericht.

Juridisch probleem? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

We maken direct een kosteloze afspraak (een gratis intakegesprek) om uw kwestie te bespreken en om te bekijken op welke manier u of uw onderneming het beste geholpen kan worden. Dit gesprek bereiden we graag goed voor, zodat we u direct al kunnen aangeven welke mogelijkheden u hebt, en welke mogelijke risico's hieraan verbonden zijn. Onze contactgegevens treft u hier aan.

 

Beoordeling IJzer Advocaten van cliënten

 

Bij IJzer Advocaten Nijmegen vinden we het belangrijk om continue op de hoogte te zijn over de tevredenheid van onze cliënten over onze dienstverlening. Ook u kunt op ieder moment nagaan hoe IJzer Advocaten door haar cliënten beoordeeld wordt, door via Google te zoeken op "IJzer Advocaten". In beeld verschijnt het aantal gegeven beoordelingen en de gemiddelde score van die beoordelingen.

Een greep uit enkele beoordelingen van onze cliënten:

 

  • "Op dit advocatenkantoor gekomen door de goede referenties. Ze hebben dit absoluut waar gemaakt. Fijn gesprek, goed voorbereid en duidelijk advies."
  • "Zeer tevreden over IJzer Advocaten. Duidelijk en doortastend in de aanpak. En wat ook zeer prettig is, is dat er niet meteen een factuur volgt. Maar dat de mogelijkheden en kansen eerst goed worden onderzocht."
  • "IJzer Advocaten verstaat je probleem goed en in alle rust wordt er daadkrachtig opgetreden. IJzersterk in de rechtbank."
  • "Bij dit advocatenkantoor werken mensen met een hart voor mensen. Persoonlijke benadering, met humor en begripvol". 
  • "IJzer Advocaten is bijzonder kundig, actueel en direct. Door hun optreden en bemiddeling hebben uiteindelijk alle partijen gekregen wat ze wilden. De mensen van IJzer Advocaten zijn professioneel, punctueel en on top of their game!"
  • "IJzersterke samenwerking met hen gehad. Zij hebben mijn wensen en strategie omgezet in een juridisch werkbaar kader. Goed overleg, goede uitleg over wat wel en niet te verwachten is, en aandacht voor details."

 

Onze werkwijze: transparant, duidelijk en flexibel, met het oog op een bestendige relatie.

 

Wij zijn bijzonder trots op de uitstekende beoordelingen die we in de loop van de tijd van onze cliënten hebben mogen ontvangen. Zelf denken we dat een van de redenen voor die goede beoordelingen is, dat onze werkwijze sterk gericht is op een bestendige relatie. Die bestendige relatie begint naar onze overtuiging met een toegankelijke kennismaking, waarbij u direct en laagdrempelig onze expertise en deskundigheid kunt ervaren. Daarom bieden wij kosteloze kennismakingsgesprekken aan, die we vooraf goed voorbereiden en waarbij we u direct al kunnen schetsen welke mogelijkheden u hebt, welke mogelijke risico's daaraan verbonden zijn, en met welke kosten u rekening kunt houden.

Gaan we met elkaar in zee? Dan hechten wij eraan een vertrouwensrelatie met u op te bouwen en te onderhouden, waarbij transparantie, duidelijkheid en flexibiliteit voor ons de kernwoorden vormen. Dat geven we onder meer vorm door duidelijke afspraken met u te maken over de financiële aspecten van onze dienstverlening. Wij verrichten werkzaamheden op basis van uurtarief, maar in veel gevallen kunnen wij u ook vooraf een voorstel voor een vaste prijs voor de hele kwestie doen, of voor delen van de kwestie. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent, en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij geven verder vorm aan transparantie door géén extra kosten (zoals kantoorkosten, administratiekosten of andersoortige kosten) bovenop onze tarieven te berekenen, en door verantwoording af te leggen voor de verrichte werkzaamheden.  

 

Onze werkwijze zelf ervaren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

 

IJzer Advocaten is een advocatenkantoor in Nijmegen. De advocatenpraktijk is gespecialiseerd in alle juridische zaken op het gebied van vastgoed en overheid. Denk hierbij aan zaken die vallen onder de rechtsgebieden ruimtelijk bestuursrecht en omgevingsrecht, huurrecht woonruimte en bedrijfsruimte, bouwrecht en projectontwikkeling, appartementsrecht en vereniging van eigenaars, en vastgoedrecht. Hoewel we onze basis in Nijmegen hebben, zijn we actief in het hele land, zowel voor bedrijven als particulieren.