Vacature: juridisch medewerker

We're hiring!

Wie zijn we?

IJzer Advocaten is een kleinschalig nichekantoor in Nijmegen, gespecialiseerd in juridische zaken op het gebied van vastgoed en overheid. De advocaten van IJzer Advocaten geven dagelijks strategisch juridisch advies op het gebied van huurrecht, appartementsrecht, bouwrecht, projectontwikkeling, ruimtelijk bestuursrecht, omgevingsrecht en de aankoop, verkoop en financiering van onroerend goed. Ook procederen is ons bepaald niet vreemd: de advocaten van IJzer Advocaten zijn dagelijks in de rechtszaal te vinden. Vol overtuiging.

Wie zoeken we?

IJzer Advocaten zoekt een juridisch medewerker die de ambitie heeft om advocaat te worden en zich te specialiseren in vastgoed. Je hebt al enige affiniteit met het vastgoedrecht, beschikt over een WO-bachelor en bent bezig met een bestuurs- of civielrechtelijke WO-master (of hebt deze afgerond). Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift. Je weet juridisch complexe zaken in begrijpelijke taal uit te leggen. En je hebt een sterk analyserend vermogen.

Wat ga je doen?

Als juridisch medewerker ben je belast met de inhoudelijke, juridische ondersteuning van een advocaat. Afhankelijk van jouw vooruitgang, streven wij ernaar jou zo snel mogelijk te laten beëdigen als advocaat en deel te laten nemen aan de Beroepsopleiding voor Advocaten.

En verder?

Het dienstverband behelst minimaal 16 uren per week. De dagen waarop je werkt zijn in overleg flexibel in te delen. Het aantal uren per week is in overleg uit te bouwen naar een fulltime dienstverband.

Interesse?

Stuur je reactie vóór 1 april 2018 naar Mark Wagemans via mark@ijzeradvocaten.nl

Share